محلول روشن کننده پوست درامالین DERAMALINE

DERMALINE Skin Lightening Solution (Suitable For All kind Of Skin)

  • تعداد رای : 0
  • میزان بازدید :42
  • تعداد نظرات : 0
گارانتی :
فروشنده :
موجودی کالا :

740,000 ریال

محلول روشن کننده پوست درامالین deramaline

740,000 ریال

محلول روشن کننده پوست درامالین DERAMALINE محلول روشن کننده پوست درمالاین حاوی مواد موثر گیاهی است که علاوه بر نرمی و لطافت خاصی که به پوست شما می بخشد، شاداب و شفاف کننده پوست نیز می باشد.

ویژگی ها:
– حاوی مواد موثر گیاهی
– نرمی و لطافت پوست
– بدون نیاز به شستشو
– شاداب و شفاف کننده پوست
– قابل استفاده برای تمام نواحی بدن
– روشن کنندگی پوست و کاهش لکه های قهوه ای پوست
– مناسب برای انواع پوست
ترکیبات:
آب دیونیزهعصاره هیدروگلایکولی آربوتینعصاره هیدروگلایکولی شیرین بیانعصاره هیدروگلایکولی سنجد تلخنیاسینامیدپروتئین هیدرولیز شده ابریشمفنوکسی اتانولاتیل هگزیل گلیسریناسانس مجاز آرایشی و بهداشتیعصاره‌ی آربوتین:
به واسطه‌ی فعالیت آنتی تیروزیناز شدید (آنزیم مسئول اکسیداسیون L- تیروزین در مسیر بیوسنتز ملـانین در ملـانومای پوست انسان و عامل رنگینه دار شدن پوست)، جلوگیری از تولید ملـانین، فعالیت مشابه‌ سوپر اکسید دیسموتاز و توانایی جذب اشعه‌ی ماوراء بنفش به عنوان یک ماده‌ سفید کننده مطرح می باشد که می تواند پلـاک‌ هـای زرد متمایل به قهوه‌ای و تجمع رنگدانه‌ هـای پوستی را کاهش دهد. از سوی دیگر، تانن موجود در این عصاره قابض بوده و باعث سفتی و جلوگیری از افتادگی پوست می شود. عصاره‌ی آربوتین همچنین به دلیل دارا بودن اورسولیک اسید ضد التهاب بوده و به علـاوه از پیری پوست نیز جلوگیری می کند. آلـانتوئین، نیز از دیگر مواد موجود در این گیاه می باشد که باعث ترمیم سلول‌هـای پوستی آسیب دیده در اثر التهاب خواهد شد.
روغن سنجد تلخ:
(عصاره میوه هیپوفا (سنجد تلخ= خولان)) تمیز کننده و روشن کننده­ پوست، باعث افزایش ضخامت پوست شده و به فرآیند بهبود پوست سرعت می بخشد. سنجد تلخ از خشکی پوست جلوگیری می کنند و باعث صاف شدن پوست شده و باعث کاهش روند پیری و درمان آفتاب سوختگی و تحریک پوست می شود.
عصاره شیرین بیان:
دارای اثرات روشن کنندگی پوستی است و به حفاظت در برابر اشعه های مضر خورشید و بهبود قرمزی صورت کمک می کند. شیرین بیان یک نوع گیاهی معجزه گر برای روشن شدن پوست و رفع لکه های پوستی است که از عصاره آن برای شفافیت پوست استفاده می شود. ماده فعال شناخته شده در آ‌ن فلاونویید است که می‌تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود.
نیاسین آمید:
همچنین به عنوان ویتامین B3 و نیکوتین آمید شناخته می شود، یک ویتامین محلول در آب است که با مواد طبیعی موجود در پوست شما کار می کند تا به طور قابل ملاحظه در بهبود منافذ بزرگ شده، رنگ پوست، خطوط ریز و چین و چروک، افتادگی و شلی پوست کمک کند. نیاسین آمید توانایی تاثیر روی برخی شرایط پوستی مثل پیری، آکنه، پسوریازیس و قرمزی پوست را دارد. خواص ضد التهابی آن روی آکنه، پسوریازیس و مخصوصا قرمزی پوست تاثیر می گذارد. به این صورت که تجمع سلول های مرده به همراه سبوم را کاهش می دهد. همچنین سفیدک های روی پوست را با بهبود ساختار پوست کاهش می دهد. این ماده خواص مفیدی برای انواع پوست ها از درمان خشکی پوست تا چین و چروک، لک و کک و مک دارد.
پروتئین هیدرولیز شده ابریشم:
ایجاد حس طراوت و نرمی به پوست
توجه:
– جهت مصارف خارجی
– دور از دسترس اطفال نگهداری شود
– در دمای ۲۰ الی ۳۵ درجه سانتیگراد و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.
– پیشنهاد می شود که برای رسیدن به نتیجه بهتر و سریع تر، همزمان از کرم مخصوص پوست های لک دار درمالاین استفاده کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.
– شب ها استفاده شود.
– قبل از مصرف تکان داده شود.
روش مصرف:
پنبه را آغشته به مقدار لازم از محلول روشن کننده درمالاین کنید و به تمام قسمت های صورت بمالید.
هشدار مصرف:
– از مصرف محلول بر روی زخم های باز بدلیل ایجاد سوزش و التهاب خودداری شود.
– در صورت مشاهده هر گونه التهاب یا آلرژی مصرف را متوقف نموده و با پزشک خود مشورت کنید.
– استفاده از این محلول برای خانم های باردار و شیردار توصیه نمی گردد.
ادامه

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر